Kosten

Tarieven per jaar binnen

Campers/ Caravans / Aanhangers
Lengte      Prijs

5m             525
6m             550
7m             575
8m             610
9m             670

Voor stroom geldt het tarief 40 euro per jaar. Stalling geschiedt op jaarbasis.

Tarieven per jaar buiten

Campers / Caravans / Aanhangers
Lengte     Prijs
5m           350
6m           350
7m           370
8m           390
9m           410

Klaar om op vakantie te gaan?

  • Toegankelijke aanrijroute.
  • Uw camper of ander object staat ruim gestald en wordt vanzelfsprekend met zorg behandeld.
  • Ruime parkeergelegenheid voor gemakkelijk ophalen en aan-en loskoppelen.
  • U kunt uw camper op stroom zetten. Wat aan te raden is voor uw accu.
  • Toegang tot de stalling geschiedt enkel onder begeleiding van ons en op afspraak.
  • Beveiliging doormiddel van alarm aangesloten op de meldkamer en camera's.

Camperstalling Maastricht

Veilige en luxe caravanstalling in Maastricht

Bent u op zoek naar een betrouwbare stalling voor uw camper of caravan in Zuid Limburg dan ben vindt u bij ons de juiste plek. Bij ons in de stalling staat uw camper, caravan, of vouwwagen veilig en wordt uiteraard met zorg behandeld. Onze stalling biedt veilige en ruime plaatsen voor uw caravan. Zo zorgen wij dat ze beschermd staat als u er niet mee onderweg bent om te genieten van een heerlijke kampeervakantie. Niet alleen veiligheid staat bij ons hoog in het vaandel maar ook comfort en ruimte. Door locatie van onze stalling kunt u op uw gemak af en aanrijden en in uw caravan in alle rust aan- en loskoppelen.

Toegankelijke aanrijdroute en een centrale ligging

Onze caravanstalling is goed te bereiken met een prettige aanrijroute. Wij kennen als echte liefhebbers het belang van een toegankelijke route waarbij rekening is gehouden met campers, caravans en andere aanhangers of zware voertuigen. Niets is zo vervelend als een onbegaanbare weg moeten trotseren met een caravan achter uw auto. Daarnaast is de locatie in Maastricht goed te bereiken, vanwege de centrale ligging en makkelijk te vinden.

Ruime plaatsen

Uw kostbare object staat bij ons ruim gestald en uiteraard gaan wij met de grootste zorgvuldigheid met uw eigendom om. De ruime plaatsen zorgen ervoor dat u goed bij uw camper kunt komen en dat het ophalen en wegbrengen gemakkelijker gaat. U betaalt per strekkende meter maar wij zorgen ervoor dat u daaromheen voldoende ruimte heeft. Er zijn zowel plaatsen binnen als buiten op het terrein. Waarbij de buitenplaatsen voordeliger zijn dan de stalling binnen.

Betrokken familiebedrijf

Onze stalling runnen wij samen zonder medewerkers. Vanuit onze passie voor rondreizen kennen wij het belang van een betrouwbare plek om uw object te kunnen stallen. Bij ons kunt u daarom uw camper, caravan of vouwwagen met een gerust hart achterlaten. Wij behandelen uw bezit zoals wij met onze eigen spullen omgaan en hebben veel maatregelen getroffen om voor u een veilige caravanstalling in Limburg te realiseren. Zo is het terrein niet zomaar toegankelijk en hangen er overal camera’s.

Overdekte stalling

U heeft de keuze tussen een stalling binnen of buiten. Binnen wordt uw object gestald in een goed geventileerde en beveiligde ruimte en op verharde ondergrond. Deze is afgesloten en dus niet toegankelijk voor buitenstaanders. Uw dierbare caravan staat binnen droog en in de wintermaanden ook nog eens vorstvrij. De kosten voor het stallen binnen liggen iets hoger dan het stallen van uw object op ons terrein buiten.

Gemakkelijk aan- en loskoppelen

Daarnaast bieden wij een ruime parkeergelegenheid om uw vouwwagen, camper of caravan gemakkelijker op te kunnen halen en u deze rustig aan en los te koppelen. Zo kunt u de tijd nemen om alles veilig uit te voeren zodat u veilig op pad gaat. Geen gehaast en opgejaagd gevoel dus.

Veilige caravanstalling

Onze caravanstalling is uitgerust met verschillende technieken om de veiligheid van uw kostbare object te garanderen. Zo hangen er tal van camera’s op ons terrein. Daarnaast is de stalling voorzien van een alarm. Het alarm is aangesloten op de meldkamer van het beveiligingsbedrijf voor extra veiligheid. Ook is het terrein beveiligd en niet zomaar voor iedereen toegankelijk. Om de stalling of uw camper te bezoeken moet u zich van te voren aanmelden.

Geen vrije toegang

U wilt natuurlijk dat uw dierbare caravan of ander kostbaar object niet zomaar beschadigd raakt. Onze caravanstalling in Limburg is alleen toegankelijk onder begeleiding van één van ons. Daarom is het belangrijk dat u van te voren aangeeft als u langs wilt komen dan kunnen wij u begeleiden. Het is dus voor buitenstaanders ook niet mogelijk om ons terrein te betreden en ook zo staan wij in voor de veiligheid en conditie van uw spullen.

Betaalbare stalling

Op onze site vindt u een overzicht van de kosten voor gemiddelde afmetingen. Als u de camper op stroom wilt zitten, wat aan te raden is voor uw accu dan geldt het extra tarief van 40 euro per jaar. De kosten voor uw plaats worden per jaar berekend en vooraf betaald. Wilt u meer informatie over de stalling en voorwaarden of een totaalprijs neemt u dan gerust contact met ons op. Dat kan via de mail of met het contactformulier.

Halen en brengen zonder extra kosten

Als u op zoek bent naar een flexibele en betrouwbare caravanstalling in Zuid Limburg moet u bij ons zijn. U kunt uw caravan bij ons vijf keer per jaar kosteloos ophalen en wegzetten. Twee dagen van te voren kunt u aangeven dat u langs wilt komen zodat wij daar rekening mee houden. Dit doet u eenvoudig via de site. Vanaf de zesde keer halen en brengen wordt hiervoor 10 euro in rekening gebracht.

Wij runnen onze stalling uit liefde voor reizen en kennen het belang van een betrouwbare stalling. Wij willen dat u uw object met een gerust hart bij ons stalt.

En mocht u helaas nog geen camper in uw bezit hebben dan vindt u in onze showroom een aantal occasions in zeer goede staat. U bent van harte welkom in onze camperstalling in Maastricht om de campers te bekijken. Het is wel wenselijk om een afspraak te maken voor de bezichtiging. De campers staan klaar om met u het avontuur aan te gaan, ultiem genieten van een heerlijke vakantie in alle vrijheid.

Aanhangwagen
Caravan
Camper
Boot
Vouwwagen